4 Maj - Okategoriserade

Skate Nation Session 5/5

Stockholm Skate Nation

I skateboardscenen ska alla känna sig välkomna! Nu välkomnar vi alla nyanlända till vår stad och bjuder in dem till att åka med oss. Stockholm Skate Nation startade under våren 2016 med att vi bjöd in nyanlända att komma och åka med oss i Stockholm Skatepark. I samband med detta bjöd vi även in volontärer som ville hjälpa till och välkomna våra nya vänner med lite tips och coachning. Detta har varit väldigt populärt och uppskattat.Vi har en gemensam session varannan vecka och vi har då lärt känna flera som har fattat tycke för skateboarding vilket vi tycker är jätteroligt. Skateboarding är en perfekt språngbräda in i vårt samhälle är vi övertygade om. Det är en social sport där man lär känna en massa människor i alla åldrar och åker tillsammans oavsett kön, religion eller etnicitet.

Skate Nation Session

Nu har vi kickat igång vårens Skate Nation Sessions!

Varannan fredag – skatesession för alla 16:30-18:30!

Observera att vi ofta håller till i vertrampens flat, vilket gör det svårt att skata vert under denna tid.

Nästa session: fredag 5/5 (volontärer som hjälper till och coachar går in gratis)